Velkommen til WOOMA NEWS

Wooma20170619-244677.jpg

Vi er stolte af at kunne præsentere vores nye kollektion - THE WOOMA COLLECTION 2.0.
 

Du kan finde WOOMA'S nye kollektion HER


WOOMA NEWS er nu at finde på WOOMA's website. Her vil vi updater dig på vores seneste looks og endnu vigtigtiger, hvordan du selv kan få dem!. På WOOMA NEWS kan du forvente, at vi, WOOMIES holder dig fuldstændig opdateret på tidens hotteste trends. Vores filosofi er "hvis vi ved det, skal du også vide det". Vi vil allesammen bare gerne se amazing ud, like all the time! Vi bruger ALT vores tid på at nørde, tidens trends så hvorfor ikke dele det med DIG??? 

Det kan være looks, produkter, events eller andet, du godt kunne tænke dig at høre mere om. Når du nu er er herinde, er du altid velkommen er til at kommentere i kommentarfeltet, hvis du har nogle emner som kunne være spændende at tage op.  

Første News'post vil omhandle et af vores looks fra den nye kollektion. Og ja faktisk et look som vi tit og ofte, får en del spørgsmål til "hvordan laver jeg det her"!!?? Jammen det skal vi da fortælle dig:

How to get the look:

Produkter bryn:
- Delilah bryn pin og gel, (fåes HER) er det produkter der fungere bedst til at skabe dramatiske, og store bryn. Det selvfølgelig en fordel, hvis du fra start af selv har lidt store bryn. Hvis du ikke selv har det, kan det være nu du skal igang med en bryn serum?!
Til dette look, har vi brugt farven sabel da det var den som matchede modellens egen brynfarve bedst. Vi forhandler begge produkter i salonen og på webshoppen. Er du i tvivl om hvilken farven du er, kan du altid lægge vejen forbi WOOMA, og få hjælp. Du kan hoppe ind og se denne lille tutorial HER, hvis du lige mangler et par tips til, hvordan man griber brynene an.

Produkter hår:
- Rough past & trible take 32 Redken er de bedste til et godt Slicked back hair Look! De er faktisk helt uundværlige! Hvis du vil opnå den helt perfekte Slicked back, så tilføj de sidste produkter til dine rutiner. I kan købe alle produkter på shoppen HER.

Step 1 – Påfør Redken All Soft Argan Oil, i længder og spidser for, at tilføre håret pleje og fugt.
Step 2 – Redken Guts 10, sprayes i hele bunden. Dette er en let påførlig, volume mousse på spray.
Step 3 – Føntør alt håret tilbage, med en føntørre og en stor pladebørste.
Step 4 – Redken Spray Quick Tease 15, i bunden. Dette er en hårspray kun til bunden, der giver max volume, og er mega awesome.
Step 5 – Slik håret tilbage, med Redken Rough Paste 12. Sørg for, at få lagt alle babyhår ned.
Step 6 – Trible take 32, over hele frisuren, for maksimalt hold.

Produkter hårfarve:
- Davines alchemich red & Oi conditioner (TIP! fået i gaveæske i decembe måned) er geniale til et semi permanent look. Bland 1 del red & 2 dele oi får at opnå en smuk pastel lyserød farve. Vær dog lige opmærksom på, at du ikke får de smukke striber ved "bare" at blande disse produkter sammen. Det kunne ellers have været smart!!!!!

Vi håber meget, du kunne bruge denne nye fane og vil følge med herinde<3

HUGS FRA ALLE WOOMIES

GLÆDELIG 1. DECEMBER